בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מצפון עד דרום: איפה קונים ג'חנון לסוף השבוע?

למה לעבוד קשה על ג'חנון כשיש מישהו אחר שיכול לעשות את זה עבורכם? חרשנו את הארץ ומצאנו 18 מקומות בהם תוכלו להצטייד בבצק המגולגל הטעים הזה

27תגובות
הג'חנון של חג'בי
מאי סידון

אם תרצו או אם לאו, הג'חנון הוא סיפור הצלחה. ממנה קטנה שהיו נוהגים יהודי עדן להעמיד על משטח חם רגע לפני כניסת השבת, הוא הפך לאחד הסממנים המובהקים ביותר לבוקר השבת הכל-ישראלי. מלחם עוני העשוי חומרי גלם פשוטים שיכול לתפקד כארוחה דשנה ביום שלמחרת לחבר כבוד בשולחן לצד הבורקס והחמין. כור היתוך בבצק. אמנם הישראלי המצוי כל הזמן בדיאטה, ולא שאנחנו רוצים לבאס או משהו – אבל רק נניח את הנתון הבא כאן: ביחידה אחת של ג'חנון ממוצע זוכים בכ-600 עד 1000 קלוריות, זה עוד לפני שסופרים את התוספות מסביב. דיאטה דיאטה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו