בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכינו את התנורים: זה הזמן לתבשילים מחממים בבישול ארוך

מזג האוויר הקר הוא הזדמנות מעולה להוציא מהבוידעם את קדרות החרס. השף אוראל קמחי (מסעדת פופינה) מסביר את סוד הקסם של הבישול הארוך. הבונוס: ארבעה מתכונים חמים

7תגובות
דודו בכר

ימי החורף זורקים אותי הרחק לילדותי. כילד, אני זוכר את תנור הברזל שבנה אבי במו ידיו, ניצב במרכז הבית במושב שבו גדלתי, בדיוק בין כל החדרים. באמצע השבוע שימש התנור כמקום מפגש על מנת להישאר חמימים,  אבל בסופי שבוע, ובעיקר בשישי בערב, עלה עליו סיר החמין והתבשל, כשהוא עטוף במגבת ומעלה ניחוחות ממכרים בכל רחבי הבית. טקס ההדלקה של התנור עם הניירות והפחמים היה אטרקציה בזכות עצמו, ובאירועים מיוחדים היינו אפילו צולים עליו בשרים. לפעמים ממש על ראשו שהיה צובר חום מטורף, או כשהיו נותרים בו פחמים בלבד וחום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו