הכינו את התנורים: זה הזמן לתבשילים מחממים בבישול ארוך

מזג האוויר הקר הוא הזדמנות מעולה להוציא מהבוידעם את קדרות החרס. השף אוראל קמחי (מסעדת פופינה) מסביר את סוד הקסם של הבישול הארוך. הבונוס: ארבעה מתכונים חמים

אוראל קמחי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אוראל קמחי, שף אורח

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ