בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טיול בעקבות האוצרות הקולינריים של תרשיחא

בין מאפיות חדשות לקונדיטוריות ותיקות, משיפודים ופלאפל למסעדת שף, בין בר עם פיצות לבר עם מעשנה ואיך אפשר בלי שוק וחומוס: זה הזמן לצאת לטיול שכולו אוכל בתרשיחא

13תגובות
רותם מימון

בכל שבוע נשוטט במקום אחר בארץ ונתור אחר בתי האוכל, יצרנים מסקרנים והמקומות הקטנים, שכדאי לבקר ולהכיר, והפעם: כלת הגליל – תרשיחא. אומנם ב-1963 אוחדו מעלות ותרשיחא לכדי ישות מוניציפלית אחת המושתתת על חיים של דו קיום ושלום. אך בעוד הראשונה נותרה מנומנמת, נהפכה תרשיחא בשנים האחרונות לאחד האתרים הקולינריים המעניינים בארץ, השווים טיול רגלי בסוף שבוע, או אפילו בילוי לילי באחד הברים או הפאבים המקומיים. תרשיחא המתפרשת על פני מורדות הגליל המערבי טומנת בחובה לא מעט הפתעות שיכולות להיווצר רק במקומות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו