קוויאר שבלולים - יש דבר כזה

חוות ספורות בעולם מייצרות קוויאר מביצי חלזונות שנמכר תמורת 1,500 עד 2,000 אירו לקילו. לרוב, הלקוחות הן מסעדות יוקרה המגישות את המעדן שקוסם לסועדים הרפתקנים. ביקור בחוות אסקרגו בלגית, וטעימה בסופו

שלמה פפירבלט
בריסל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שלמה פפירבלט
בריסל

המסע אחר תענוגות החך מגיע לעתים למחוזות כמעט בלתי ידועים. ליד העיר נאמור, במחוז ואלוניה הבלגי, בחווה לגידול שבלולים, משקיע אריק פרולי עמל רב בהפקתו של חומר גלם יוצא דופן בעבור מטבחיהם של שפים המבקשים להגיש אקסטרים־גורמה בצלחת, להמם את הלקוחות: ביצי שבלולים. פנינים בגוון לבן בוהק, כמו היו מצופות לכה, שטעמן עדין ומתוחכם, המוגשות כמרכיב במנות ראשונות שונות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ