רותם מימון
רותם מימון

קו התפר החמים בין סוף האביב ותחילת הקיץ, משווה לאזור שער שכם בירושלים מראה צבעוני במיוחד. עשבי החורף הולכים ונעלמים. את מקומם, לפחות אצל הנשים הפלחיות היושבות ומוכרות את תוצרתן, תופסים עלי הגפן בצבעם הירוק כהה, תותי עץ אדומים-סגולים מפתים ומזמינים, דובדבנים מבריקים, המלפפון הבלדי הידוע יותר בשם פקוס ואפילו קישק – אותה אבן יוגורט קשה שנמצאת כעת בתחילת העונה, אחרי חורף מוצלח במיוחד.

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ