בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האוצרות הקולינריים החבויים בסמטאות העיר העתיקה בירושלים

החומוס והקבב הטובים ביותר בירושלים, תותי העץ ועלי הגפן, קפה טחון, עוגות סולת וטחינה שזה עתה נולדה: אין כמו סוף האביב ותחילת הקיץ ללכת לאיבוד בסמטאות הרובע המוסלמי והנוצרי בירושלים

32תגובות
רותם מימון

קו התפר החמים בין סוף האביב ותחילת הקיץ, משווה לאזור שער שכם בירושלים מראה צבעוני במיוחד. עשבי החורף הולכים ונעלמים. את מקומם, לפחות אצל הנשים הפלחיות היושבות ומוכרות את תוצרתן, תופסים עלי הגפן בצבעם הירוק כהה, תותי עץ אדומים-סגולים מפתים ומזמינים, דובדבנים מבריקים, המלפפון הבלדי הידוע יותר בשם פקוס ואפילו קישק – אותה אבן יוגורט קשה שנמצאת כעת בתחילת העונה, אחרי חורף מוצלח במיוחד. לא צריך הרבה סיבות כדי להסתובב בירושלים ולנוע בין האוצרות הקולינריים שלה. אבל איכשהו כל סיור אוכל בירושלים מסתכם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו