בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מצפון לדרום: ההמבורגרים הכי טובים בארץ

רשתות הפאסט פוד הוציאו לו שם רע, אבל כשטועמים המבורגר עשוי כהלכה, כזה שנטחן מבשר טרי ומתובל במלח ופלפל בלבד או בתוספות איכותיות - מדובר בחגיגה. בחודשים האחרונים חרשנו את הארץ בחיפוש אחר ההמבורגרים הטובים וחזרנו על מנת לספר

268תגובות

היי שלום פיצה, ההמבורגר חוזר. זה לא שהוא נעלם מחיינו, אבל ההמבורגר עושה קאמבק אחרי שמכר את נשמתו לאלוהי הרשתות. בכל מיני מקומות צצות מזללות ודיינרים שמחזירים את ההמבורגר למרכז הלחמנייה. אבל בלי שום קשר לקאמבק, לפי הכמויות שנאכלות ונמכרות אצלנו, היה עוד אפשר לחשוב שההמבורגר הוא המאכל הלאומי של מדינת ישראל. אין עיר בישראל שאי אפשר למצוא בה את הלחמנייה והקציצה המוכרות, וכמעט כל בית קפה, בר או מסעדה מציעים  את הגרסה שלהם למאכל האמריקאי הפופולרי, גם הם הוא לא ממש קשור לשאר התפריט שלהם. הרי בסופו של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו