מצפון לדרום: ההמבורגרים הכי טובים בארץ

רשתות הפאסט פוד הוציאו לו שם רע, אבל כשטועמים המבורגר עשוי כהלכה, כזה שנטחן מבשר טרי ומתובל במלח ופלפל בלבד או בתוספות איכותיות - מדובר בחגיגה. בחודשים האחרונים חרשנו את הארץ בחיפוש אחר ההמבורגרים הטובים וחזרנו על מנת לספר

גיל גוטקין ורותם מימון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גיל גוטקין ורותם מימון

היי שלום פיצה, ההמבורגר חוזר. זה לא שהוא נעלם מחיינו, אבל ההמבורגר עושה קאמבק אחרי שמכר את נשמתו לאלוהי הרשתות. בכל מיני מקומות צצות מזללות ודיינרים שמחזירים את ההמבורגר למרכז הלחמנייה. אבל בלי שום קשר לקאמבק, לפי הכמויות שנאכלות ונמכרות אצלנו, היה עוד אפשר לחשוב שההמבורגר הוא המאכל הלאומי של מדינת ישראל. אין עיר בישראל שאי אפשר למצוא בה את הלחמנייה והקציצה המוכרות, וכמעט כל בית קפה, בר או מסעדה מציעים  את הגרסה שלהם למאכל האמריקאי הפופולרי, גם הם הוא לא ממש קשור לשאר התפריט שלהם. הרי בסופו של דבר, מי לא אוהב המבורגר טוב עם קצת צ'יפס פריך בצד?

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ