טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לזמן מוגבל - מינוי לאתר ב-35 ש"ח לחודש  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מצפון לדרום: 30 הפיצריות הטובות בארץ

טרנדים באים והולכים, אבל אין הרבה מתחרים לשילוב של בצק, רוטב עגבניות וגבינות. בשבועות האחרונים תרנו את הארץ אחר המקומות הטעימים ביותר ואלו הפיצריות הטובות ביותר שמצאנו

43תגובות
פיצה מרגריטה בפיצה פרסקה
דניאל לילה

מאכל לאומי זה כבר מזמן לא עניין של גיאוגרפיה ולראייה - בשנים האחרונות פיצה טובה אפשר למצוא כמעט בכל מסעדה בארץ, עם או בלי קשר לאיטליה. כמו שקרה להמבורגר, כך גם הפיצה חווה עדנה מחודשת. רואים את זה אצל לא מעט שפים נחשבים שהחלו לגעת בבצק, וביניהם דיוויד פרנקל בפרונטו קיוסקו, אייל שני שהמציא מחדש את המרגריטה ב"תדר" או ב"רומנו" ועד הפיצרייה החדשה של עומר מילר. אבל עוד משהו קרה לפיצה – היא עברה בשנתיים האחרונות מטמורפוזה מושחתת, כאילו השילוב בין הרבה בצק, גבינות ורוטב הוא לא מושחת דיו. פתאום צצו פה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(article) : true