קינוחים פירותיים מתוקים עם עוגיו.נט, נטלי לוין ספיר

קדחת האפייה של נטלי לוין ספיר מולידה מגדנות יפהפיים ושילובי טעמים מקוריים. יום אפייה עם אופה מסורה ומתכוני עוגות פירות לחג

רונית ורד
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

יש ימים שבהם אופה הקונדיטורית נטלי לוין ספיר קרוב לשמונה שעות ביום. משכימה קום, מיטיבה את פניה ומתחילה להפוך שוקולד, פירות טריים ומשומרים ומיני בצק, מחיות ומקצפות ליצירות אכילות, מורכבות ומעוטרות ביד אומן. הקינוחים המרהיבים, שקל לדמיין אותם בחלונות ראווה של בתי מגדנות מפורסמים מעבר לים, לא נמכרים לאיש, רק מתועדים ומצולמים מכל זווית אפשרית כדי לזכות בחיי נצח וירטואליים ("בסוף היום אני מתקשרת לאחי, או לבני משפחה וחברים אחרים, מונה את השלל והם באים לקחת. גם בן זוגי הוא אדם פופולרי למדי במשרד שבו הוא עובד, בזכות שקיות גדושות של עוגות ומתוקים").

תגיות:

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ