שובן של קלישאות קולינריות: מהו באמת אוכל מנחם?

אוכל מנחם מציע רגע של הפוגה מהמעמסה הרובצת על כתפינו ומעכירה לעיתים את שלוותנו. מיכל מוזס ואבנר הכהן, טבחית וסוחר מילים, מסבירים למה שניצל ופירה זה לא באמת אוכל מנחם ודווקא קרמבל פירות של סתיו - כן. ויש גם מתכון

מיכל מוזס ואבנר הכהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיכל מוזס ואבנר הכהן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ