מה הסיפור של המסעדה הטובה ביותר בניו יורק

השף דניאל הום הפך את מסעדת "11 מדיסון פארק" מבראסרי עם סטייק וצ'יפס לאחת מחמש המסעדות היחידות בניו יורק עם שלושה כוכבי מישלן. חיים הנדוורקר פגש אותו לשיחה ובדק - האם המסעדה הטובה ביותר באמריקה, באמת כזאת טובה?

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חיים הנדוורקר

השף דניאל הום הצליח במקום שהרבה שפים רק חולמים להגיע אליו. המסעדה שלו, 11 מדיסון פארק (Eleven Madison Park) נמצאת במקום הרביעי ברשימת חמישים המסעדות הכי טובות בעולם, כשהיא מובילה ומשאירה הרחק מאחור את שאר מסעדות אמריקה בכלל וניו יורק בפרט.

ובכל רשימה כזאת עולה שאלה קשה: האם 11 מדיסון, הנחשבת לאחד המקומות הטובים ביותר בעולם, היא באמת המסעדה הטובה בעיר? ובכן, התשובה לא פשוטה. לפי ה"ניו יורק טיימס" יש בסך הכל שבע מסעדות המעוטרות בארבעה כוכבים בעיר, ואילו לפי מדריך מישלן יש חמש מסעדות בעלות שלושה כוכבים. יש שיעדיפו את "פר סה" של תומס קלר, אחרים יעדיפו את "לה ברנדן" של אריק ריפר ויש שיגידו ש"דניאל", למרות ש"ניו יורק טיימס" הוריד לה כוכב, היא המקום הנכון לאכול בו. "מסה" היא מסעדה יפנית שמרוששת את הכיס, אבל החוויה בה בלתי נשכחת ואת הארוחה ב"ז'אן ז'ורז'" חבל להחמיץ. אז מה עם 11 מדיסון? עוד נגיע לזה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ