החומוס כובש את אמריקה, אז למה החומוסיות הישראליות נכשלות?

במסגרת גל הבריאות שעובר על ארצות הברית, האמריקאים מתמכרים לחומוס כמזון בריאות. אז למה המסעדנים הישראלים שפתחו חומוסיות בניו יורק גילו שהעסקים דווקא נחלשים?

חיים הנדוורקר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר

החומוס כובש את אמריקה. בין מזונות הבריאות שהפכו להיות פופולריים כמו הקייל, פארו, צ'יה וקינואה גם החומוס הפך להיות מאכל בריאות שהרבה מסעדות, ובכלל זה מסעדות יוקרה, מגישות. הסופרמרקטים מלאים בקופסאות חומוס ממינים וטעמים שונים. וזה לא רק בניו יורק, אלא גם במדינות כמו מיין וניו המפשייר אפשר למצוא חומוס בסופרמרקטים, כולל זה של "סברה" המיוצר על ידי פפסיקו ושטראוס.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ