בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ספרי האוכל המסקרנים שיצאו לאחרונה (ואין שום סיכוי להשיג אותם בארץ)

הספר שחושף את הפוליטיקה של המשקאות הקלים, ספרי המתכונים החדשים של יותם אוטולנגי ונייג'לה לוסון, ספרים שפותחים צוהר לקולינריה הישראלית, הסנגלית והטורקית, וזה שהופך את המטבח למעבדה: עשרה ספרים מדוברים שכדאי לחפש

7תגובות
החומוס של מייקל סולומונוב מתוך הספר "זהב"
באדיבות מסעדת "זהב"

בכל יציאה לחו"ל ביקור בחנויות הספרים עשוי להיות חוויה מתסכלת בעבור חובבי האוכל. זה מתחיל בתגלית המרהיבה שמדור ספרי הבישול והאוכל הוא הכל חוץ מנישה. מדובר לרוב בכונניות עמוסות במגוון עצום של ספרים עם מאות רבות של כותרים, שמוכיחים כי אוכל הוא הרבה יותר מספרי מתכונים. מיד אחרי זה עולה תחושה חמצמצה בפה ועמה מחשבה מטרידה: מדוע נחסך מחובבי האוכל הישראלי כל השפע הזה? למה מעט מאוד מהספרים הללו עושים עלייה לישראל - על תרגום לעברית אין בכלל מה לדבר. אז נכון שכיום מצבנו עוד טוב, כי את חנויות הספרים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו