בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הטריק המפתיע שיוצר ביצה עלומה מושלמת

הטכניקה הפשוטה בעזרתה אפילו ילד קטן יכול לייצר ביצה עלומה ברמה של כוכבי מישלן (הסוד: בישול ב-65 מעלות)

50תגובות
אגז בנדיקט
אביעש הרמן

ישנם הרבה חומרי גלם אשר מדגימים את המורכבות באמנות הבישול. אולם, לא קיים עוד חומר גלם אחד כמו הביצה. כה מופלאה במורכבותה ורב-גונית עד שניתן ללמוד עליה קורסים שלמים וליצור ממנה ערב רב של מנות. היא יכולה לשמש כחומר מתחלב, מסמיך, מייצב ואפילו כגורם התפחה. זאת ועוד, גם ככוכבת המנה יש לה לביצה מאות ואלפי מתכונים ווריאציות מכל מדינות העולם. תמימה למראה, היא עלולה להיתפס כיום-יומית, אך מתחת לפני השטח היא לא פחות מפלא הנדסי שהושג לאחר מיליוני שנים של אבולוציה. כל מרכיב במבנה המרתק של הביצה משרת מטרה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו