בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אב מזון

ספר הבישול שמביא את החתונה לתוך הבית

"רבע עוף" הוא לא עוד ספר בישול. יש בו כמובן מתכונים, אבל גם תחקיר מרתק על חופות, מנות ומנהגי כלולות והוא ממש מתאים כמתנה לחתונה. אבל לא במקום הצ'ק, חלילה. אב מזון - מדור ספרי אוכל חדש

2תגובות

רבע עוף: מתכונים לחתונה מוצלחת נעמי אבליוביץ' ועופר ורדי. צילום מנות: 
מיכל רביבו. הוצאת לאנצ'בוקס, 224 עמודים, 108 שקלים חתונות תמיד הזכירו לי מוות. אינני מתכוון, חלילה, למובן המטפורי של האירוע; אני לא מאמין שחתונות מסמלות את מות הקשר בין בני זוג. גם לא במובן הפמיניסטי — שהכּלה עוברת לבעלות הגבר כשם שבמוות הנשמה עוברת לבעלות היושב במרומים (הכותב אינו מתחייב על אי מאילו). המוות תוקף אותי בחתונות דווקא בגלל הטקסיות שבעניין. מעמד החתימה על הכתובה נראה לי כחתימה על תעודת פטירה, הכלה נדמית לי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו