בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה לשחזר מאכלים בסכנת הכחדה

המטבח הערבי משופע במנות שהיו מתבשלות בבתים וכיום הולכות ונעלמות מן העולם. פסטיבל חיפאי ראשון מסוגו ינסה לשחזר אותן. השפית נוף עתמאנה נזכרת במנות שעשויות לקרב לבבות

10תגובות
נוף עתמאנה
איהב שוקה

לאוכל יכולת להשפיע על תחומים רבים ומגוונים וניתן להשתמש בו ככלי תקשורתי שמחבר בין בני אדם. בחרתי להיכנס לעולם האוכל מתוך אהבה גדולה לבישול, סקרנות מדעית ואמונה עמוקה שאני יכולה להשתמש בכוחו של האוכל על מנת להעביר מסרים חברתיים החשובים לי. וכן, אני אופטימית. אני מאמינה בדו קיום, ומאמינה בלב שלם שיום אחד יהיה לכולנו טוב, גם פה. דרך הסירים והצלחות אני מרגישה איך אני מצליחה לגעת בלב ובזיכרונות של אנשים ולרגש אותם. לסיר מרק או לנזיד עדשים יש כוח עצום לאגד סביבם אנשים שלא בהכרח אוהבים ומכירים אחד את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו