בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המתכון להצלחה של השף יותם אוטולנגי

בספר החדש, הקרוי על שם המסעדה (Nopi), בחר אוטולנגי למעלה מ-120 מהמתכונים הפופולריים ביותר בה. לכבוד צאת הספר הוא מדבר על ההצלחה, על הספרים וקצת על המסעדה. בונוס: מתכונים קלים אך מעולים מתוך הספר

37תגובות

הוא כתב כבר חמישה ספרי מתכונים, שלושה מהם רבי מכר והוא בעל טור שבועי במגזין הגרדיאן הבריטי בשם "הצמחוני החדש" ("The New Vegetarian"). בנוסף, פתח שתי מסעדות בלונדון (שם הוא גם מתגורר) כשהראשונה מהן, הנושאת את שמו, היא על קו התפר בין מעדנייה למסעדה ולה ארבעה סניפים שבהם יש דרך קבע תורים בלתי נגמרים ולקוחות מכורים. אחרי כל זה, בזכות כל זה ולמרות כל זה, יותם אוטולנגי הוא כנראה השף-מסעדן-כתב אוכל הישראלי לשעבר שהוא בעת ובאותה עונה: המצליח ביותר והכי פחות מוּכּר. האדם אינו אלא תבנית נוף...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו