המתכון להצלחה של השף יותם אוטולנגי

בספר החדש, הקרוי על שם המסעדה (Nopi), בחר אוטולנגי למעלה מ-120 מהמתכונים הפופולריים ביותר בה. לכבוד צאת הספר הוא מדבר על ההצלחה, על הספרים וקצת על המסעדה. בונוס: מתכונים קלים אך מעולים מתוך הספר

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים37
רוני קשמין
רוני קשמין

הוא כתב כבר חמישה ספרי מתכונים, שלושה מהם רבי מכר והוא בעל טור שבועי במגזין הגרדיאן הבריטי בשם "הצמחוני החדש" ("The New Vegetarian"). בנוסף, פתח שתי מסעדות בלונדון (שם הוא גם מתגורר) כשהראשונה מהן, הנושאת את שמו, היא על קו התפר בין מעדנייה למסעדה ולה ארבעה סניפים שבהם יש דרך קבע תורים בלתי נגמרים ולקוחות מכורים. אחרי כל זה, בזכות כל זה ולמרות כל זה, יותם אוטולנגי הוא כנראה השף-מסעדן-כתב אוכל הישראלי לשעבר שהוא בעת ובאותה עונה: המצליח ביותר והכי פחות מוּכּר.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ