המתכון להצלחה של השף יותם אוטולנגי

בספר החדש, הקרוי על שם המסעדה (Nopi), בחר אוטולנגי למעלה מ-120 מהמתכונים הפופולריים ביותר בה. לכבוד צאת הספר הוא מדבר על ההצלחה, על הספרים וקצת על המסעדה. בונוס: מתכונים קלים אך מעולים מתוך הספר

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ