בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סייגון ברמת גן

מה קרה כשניסיתי את המתכונים של אהרוני

"מבשל ממטבחי אסיה" של אהרוני פתח לי צוהר לעולם שלם של מאכלים, שתמיד הסתכמו ב"אין סיכוי שאני מתחיל להכין את זה עכשיו בבית"

4תגובות

מבשל ממטבחי אסיה ישראל אהרוני. צילומים: שי נייבורג. הוצאת כתר, 196 עמודים, 88 שקלים בקר באגוזי קשיו, זו היתה המנה האהובה עלי ברשת "פיקנסין". רשת ההסעדה הסינית הזאת ידעה ימים טובים. כילד רמת־גני לא היה אפשר לסיים שבוע בלי הביקור של יום חמישי ב"פיקנטי" בני ברק. בעיני, זה היה קצת חג. היינו נכנסים לאוטו ונוסעים דרך "הקיצור הסודי" שלנו, שעובר מאחורי המפעל של קוקה קולה, וזה כל מה שאני יכול לחשוף בנושא. רשת פיקנטי החזיקה בניין שלם באזור התעשייה של בני ברק. היו בו סלטים, אוכל מוכן ושאר הפתעות, כמו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו