שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
הכינו את הארנקים

המסעדות המסקרנות של החורף

אחרי סתיו קשה בענף המסעדנות, החורף הנוכחי צפוי להביא עמו מבול של בתי אוכל, מסעדות ומתחמים חדשים שיתחרו על בטנו וארנקו של הסועד הישראלי. ומה בקנה? הפרויקט החדש של מיכל אנסקי, מסעדה חדשה לשף שרון כהן, כשרה חדשה לניר צוק וההבטחה הגדולה הבאה

רותם מימון
רותם מימון

2015 שהסתיימה זה עתה מסתמנת כאחת השנים הקשות והעגומות בהיסטוריה של ענף המסעדות בארץ שידוע ממילא בשבריריותו. בשורה התחתונה ולראשונה מזה שנים – מספר המסעדות שנסגרו גדול ממספר הנפתחות, ואנחנו לא מדברים רק על שמות גדולים ונוצצים כמו מיכל אנסקי ורושפלד, אלא לרוב על בתי אוכל קטנים ובלתי מיוחצנים. לא מעט פרשנים ומסעדנים הציעו סיבות לכך, והבולטות שבהן הן אפקט צוק איתן שכעת נותן אותותיו, המצב הביטחוני בחודשים האחרונים, הכיס המתרוקן (אסור להגיד מיתון), עבודות הרכבת הקלה בתל אביב וגם רוויה בשוק הסעדה צפוף במיוחד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ