בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכינו את הארנקים

המסעדות המסקרנות של החורף

אחרי סתיו קשה בענף המסעדנות, החורף הנוכחי צפוי להביא עמו מבול של בתי אוכל, מסעדות ומתחמים חדשים שיתחרו על בטנו וארנקו של הסועד הישראלי. ומה בקנה? הפרויקט החדש של מיכל אנסקי, מסעדה חדשה לשף שרון כהן, כשרה חדשה לניר צוק וההבטחה הגדולה הבאה

3תגובות
טורטליני טלה ירושלמי
באדיבות המקום

2015 שהסתיימה זה עתה מסתמנת כאחת השנים הקשות והעגומות בהיסטוריה של ענף המסעדות בארץ שידוע ממילא בשבריריותו. בשורה התחתונה ולראשונה מזה שנים – מספר המסעדות שנסגרו גדול ממספר הנפתחות, ואנחנו לא מדברים רק על שמות גדולים ונוצצים כמו מיכל אנסקי ורושפלד, אלא לרוב על בתי אוכל קטנים ובלתי מיוחצנים. לא מעט פרשנים ומסעדנים הציעו סיבות לכך, והבולטות שבהן הן אפקט צוק איתן שכעת נותן אותותיו, המצב הביטחוני בחודשים האחרונים, הכיס המתרוקן (אסור להגיד מיתון), עבודות הרכבת הקלה בתל אביב וגם רוויה בשוק הסעדה צפוף...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו