רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

שלוש שנים עברו מאז התמקמה "דלידה" באזור הפחות מזהיר של תל אביב, לפחות במונחים של אז. בינתיים, (עם התרומה של דלידה עצמה או בלעדיה) הפך שוק לוינסקי למתחם שוקק ומתחדש ביום ולאזור בילוי וקולינריה משפיע ובועט בלילה. הצעד הבא והבלתי נמנע, לפחות מבחינת בעלי המקום, היה פתיחת בר כאח קטן למסעדה שיפעל בסמוך אליה. הרעיון הוא פשוט שהלוא אחרי בראנץ' עם מנות קטנות במרכז השולחן ואלכוהול ברקע בצהרי שישי למשל, אך טבעי לזלוג (שלא לומר לנזול) לבר קרוב לערב של שתייה עם עוד אלכוהול במרכז וגם קצת מנות קטנות ברקע, לא? במילים אחרות, אם הגישה בדלידה היא של מסעדה עם הרבה אלכוהול, בבר של הדלידה הגישה היא של בר עם אוכל.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ