בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האנשים שמעירים את שוק לוינסקי בלילות

אנשי הקבוצה שמאחורי "דלידה", החמארה האירופאית בדרום תל אביב, פותחים בר חדש – אף הוא בשוק לוינסקי. בשיחה עם רוני קשמין הם מסבירים את ההבדל בין מסעדה עם אלכוהול לבר עם אוכל ואיך שכנעו אנשים להגיע בלילה לשוק

5תגובות
הבר של דלידה
אורי טאוב

שלוש שנים עברו מאז התמקמה "דלידה" באזור הפחות מזהיר של תל אביב, לפחות במונחים של אז. בינתיים, (עם התרומה של דלידה עצמה או בלעדיה) הפך שוק לוינסקי למתחם שוקק ומתחדש ביום ולאזור בילוי וקולינריה משפיע ובועט בלילה. הצעד הבא והבלתי נמנע, לפחות מבחינת בעלי המקום, היה פתיחת בר כאח קטן למסעדה שיפעל בסמוך אליה. הרעיון הוא פשוט שהלוא אחרי בראנץ' עם מנות קטנות במרכז השולחן ואלכוהול ברקע בצהרי שישי למשל, אך טבעי לזלוג (שלא לומר לנזול) לבר קרוב לערב של שתייה עם עוד אלכוהול במרכז וגם קצת מנות קטנות ברקע, לא?...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו