בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

שומשום עם כל דבר: הגרגר שמשדרג את הטעם

עשיר ועמוק, מעושן ואגוזי, לבן ושחור – טעמו הייחודי של השומשום תורם למאכלים רבים

תגובות

אם גידול שומשום בעולם מתרכז כיום ברובו באפריקה ובמזרח הרחוק, הרי פעם השומשום גדל גם כאן והיה חלק חשוב במורשת החקלאית הים־תיכונית. גידולו כמעט שנעלם משום הקושי הכרוך בכך והכדאיות הכלכלית הנמוכה: שומשום דורש קציר ידני, ומלאכת ההפרדה והסינון מפרכת וקשה. הוסיפו לזה את העובדה שהתנובה לדונם זעומה ותבינו למה החקלאים המקומיים מעדיפים לגדל גידולים אחרים ולמה מחירו גבוה כל כך. עם זאת, הביקוש לשומשום גובר והולך, הן בארץ והן בעולם, בשל ההבנה המתעצמת של יתרונותיו הבריאותיים ותרומתו הייחודית במטבח. טעמו של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו