חמישה מיתוסים קולינריים שאתם חייבים להפסיק להאמין בהם

מהי הדרך הנכונה באמת לצלות סטייק? מי אמר שאסור להמליח סטייק לפני הצלייה? האם באמת צריך להרתיח את המים לפני בישול הפסטה? והאם באמת חייבים לערבב את הריזוטו ללא הפסקה? השף רוני ממשיך לשבור מיתוסים נוספים וטעויות שכולנו עושים במטבח

שף רוני
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שף רוני

מאז ניפוץ חמשת המיתוסים אשר היכה גלים בכתבה הקודמת, המשכתי לאסוף מיתוסים ומעשיות אשר פוגעים בבישולים ובמנות שלנו באופן יום יומי. חלק מאותן אגדות מטבחים היסטוריות נטועות כה חזק בלב הקונסנזוס עד שניתן לשמוע טבחים ושפים גדולים כקטנים חוזרים עליהן באוזני כל מאן דבעי. לעתים לא מצורף הסבר, לעתים ישנו היגיון שטחי אשר נעלם ברגע שחוקרים אותו לעומק ובפעמים אחרות ההסבר פשוט אינו הגיוני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ