בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה מיתוסים קולינריים שאתם חייבים להפסיק להאמין בהם

מהי הדרך הנכונה באמת לצלות סטייק? מי אמר שאסור להמליח סטייק לפני הצלייה? האם באמת צריך להרתיח את המים לפני בישול הפסטה? והאם באמת חייבים לערבב את הריזוטו ללא הפסקה? השף רוני ממשיך לשבור מיתוסים נוספים וטעויות שכולנו עושים במטבח

65תגובות
יש להפוך את הסטייק בכל 20 שניות
שף רוני

מאז ניפוץ חמשת המיתוסים אשר היכה גלים בכתבה הקודמת, המשכתי לאסוף מיתוסים ומעשיות אשר פוגעים בבישולים ובמנות שלנו באופן יום יומי. חלק מאותן אגדות מטבחים היסטוריות נטועות כה חזק בלב הקונסנזוס עד שניתן לשמוע טבחים ושפים גדולים כקטנים חוזרים עליהן באוזני כל מאן דבעי. לעתים לא מצורף הסבר, לעתים ישנו היגיון שטחי אשר נעלם ברגע שחוקרים אותו לעומק ובפעמים אחרות ההסבר פשוט אינו הגיוני. המיתוס: אסור להפוך יותר מדי פעמים את הסטייק על האש האמת: ככל שהמיתוס הזה נפוץ וככל שגבוהה דרגתם של השפים אשר...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו