בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השימושים הקולינריים של סודה לשתייה אינם כוללים שתייה

שלוש טכניקות לניצול מיטבי של הסודה לשתייה ששוכבת אצלכם במזווה

21תגובות
הכנת פרעצל עושה שימוש בסודה לשתייה בצורה ייחודית
שף רוני

סודה לשתייה, או בשמה הכימי נתרן מימן פחמתי (סודיום ביקרבונט), היא מצרך נפוץ במזווה הממוצע במדינת ישראל. בעבר הרחוק נהגו להוסיף אותה למים מוגזים על מנת לדמות את ההרכב של מים מינרליים, ומשם הגיע שמה המתעתע. בדרך כלל היא מגיעה אל המזווה דרך איזה מתכון שפעם ניסינו של עוגה שדרשה כמות מזערית ממנה, ומאז היא שם - נחה כאבן שאין לה הופכין. למעט הרגעת צרבות, רובנו לא כל כך יודעים מה לעשות איתה ועל כן היא נידונה לחיי נצח בפינה החשוכה של הארון. אך אל חשש, עם קצת כימיה בסיסית תוכלו גם אתם לנצל את יכולותיה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו