איך הפכה נצרת לעיר עם אוכל הרחוב הטוב בישראל?

עם תרבות קולינרית בת מאות בשנים שנשענת על מטבחי סוריה ולבנון וחומרי גלם שמושכים לא מעט מסעדנים מתל אביב, נמצא בנצרת אוכל הרחוב הטוב בישראל. מדריך וחוקר האוכל גיל להב מנסה להוכיח כי מדובר בבירה קולינרית שאתם לא מכירים מספיק

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

יום שני בשעות הבוקר המוקדמות בדרך העולה לנצרת מוצא את עמק יזרעאל אפוף ערפילי בוקר קרירים. אנחנו שמים פעמינו לנצרת, אחרי תקופה ארוכה בה לא ביקרנו בעיר ואחרי שמועות חוזרות ונשנות על מרבץ קולינרי אדיר המשתרע על שטח מצומצם יחסית וטומן בחובו שילוב של חומרי גלם טריים יוצאי דופן, חיבה עמוקה למזון ואוכל בעמידה שמקבל פרשנות ייחודית דווקא בנצרת.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ