טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך הפכה נצרת לעיר עם אוכל הרחוב הטוב בישראל?

עם תרבות קולינרית בת מאות בשנים שנשענת על מטבחי סוריה ולבנון וחומרי גלם שמושכים לא מעט מסעדנים מתל אביב, נמצא בנצרת אוכל הרחוב הטוב בישראל. מדריך וחוקר האוכל גיל להב מנסה להוכיח כי מדובר בבירה קולינרית שאתם לא מכירים מספיק

תגובות
חומוס בנצרת
רותם מימון

יום שני בשעות הבוקר המוקדמות בדרך העולה לנצרת מוצא את עמק יזרעאל אפוף ערפילי בוקר קרירים. אנחנו שמים פעמינו לנצרת, אחרי תקופה ארוכה בה לא ביקרנו בעיר ואחרי שמועות חוזרות ונשנות על מרבץ קולינרי אדיר המשתרע על שטח מצומצם יחסית וטומן בחובו שילוב של חומרי גלם טריים יוצאי דופן, חיבה עמוקה למזון ואוכל בעמידה שמקבל פרשנות ייחודית דווקא בנצרת. גיל להב, שף לשעבר וחוקר המתחקה אחר הביס המושלם ברחבי הארץ, כבר חתם קבע בעיר, אף שמקום משכנו הוא רעננה. להב נמצא בעיר מספר פעמים בשבוע, אחרי ששם לו למטרה לקדם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות