בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הספרים וסדרות הטלוויזיה שיהפכו אתכם לבשלנים טובים יותר

שני ספרים ושתי סדרות טלוויזיה שחורגים מהתבנית המוכרת והשחוקה, יהפכו אתכם לא רק לבשלנים יותר טובים, אלא גם לכאלה שמבינים מה הם עושים במטבח

3תגובות
ספר המטבח המודרני: האמנות והמדע של הבישול
The Cooking Lab

אנו חיים בתקופת זמן מופלאה מבחינת זמינות וחופשיות המידע. האינטרנט ותנועת הקוד הפתוח הן רק חלק מהתופעות אשר החלו להתפתח במקביל כבר בשנות השמונים ומהוות חלק מתהליך הדמוקרטיזציה ההולכת ומתגברת של המידע. לא מפתיע, אם כן, שבאותן השנים החלו מדענים כמו ניקולס קורתי השוודי והרווה תיס הצרפתי לאסוף, לאגד ולאחד את מדעי האוכל שהיו עד אז מבוזרים בדיסציפלינות המדעיות השונות. בשנת 1988 טבעו השניים את הביטוי "גסטרונומיה פיסיקאלית ומולקולרית" אשר התייחס למחקר המדעי של שיטות הבישול המסורתיות. במרוצת השנים הפכה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו