חומוס לקינוח, מישהו?

מטראפלס ועד מוס ונשיקות מרנג: מסתבר שהמרקם הקטיפתי דל השומן של החומוס מתאים במיוחד גם לקינוחים. אמנית השוקולד רונית לב מציעה מתכונים ומסבירה למה זה מסובך

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ