בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חומוס לקינוח, מישהו?

מטראפלס ועד מוס ונשיקות מרנג: מסתבר שהמרקם הקטיפתי דל השומן של החומוס מתאים במיוחד גם לקינוחים. אמנית השוקולד רונית לב מציעה מתכונים ומסבירה למה זה מסובך

2תגובות
שוקולד וגרגרי חומוס. שילוב משובח להפתיע
דודו בכר

לכאורה עצם הרעיון לשדך חומוס עם קינוחים נשמע רע. אבל רק לכאורה, שכן מה יותר מתאים לקינוח מאשר מרקם קטיפתי, מפנק ונימוח שמצטיין בשילוב נדיר בין תועפות חלבון למעט שומן. נתוני הפתיחה האלה, יחד עם השמועה שאפשר ליצור ממי־הבישול של החומוס, גם באמצעות מקציף ידני (פרטים במתכון השלישי ובמתכון קינוחי המרנג), מוס טבעוני למופת, חוללו סחרחרת של קינוחי חומוס שבה משתתפים כל מי שיצר הרפתקני וכישרון שפי זורמים בעורקיהם. שני חומרים שכלל לא זורמים אצלי. לכן הזמנתי את רונית לב, אמנית שוקולד ומטפלת באמצעותו,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו