חומוס לקינוח, מישהו?

מטראפלס ועד מוס ונשיקות מרנג: מסתבר שהמרקם הקטיפתי דל השומן של החומוס מתאים במיוחד גם לקינוחים. אמנית השוקולד רונית לב מציעה מתכונים ומסבירה למה זה מסובך

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
רחל טלשיר

לכאורה עצם הרעיון לשדך חומוס עם קינוחים נשמע רע. אבל רק לכאורה, שכן מה יותר מתאים לקינוח מאשר מרקם קטיפתי, מפנק ונימוח שמצטיין בשילוב נדיר בין תועפות חלבון למעט שומן. נתוני הפתיחה האלה, יחד עם השמועה שאפשר ליצור ממי־הבישול של החומוס, גם באמצעות מקציף ידני (פרטים במתכון השלישי ובמתכון קינוחי המרנג), מוס טבעוני למופת, חוללו סחרחרת של קינוחי חומוס שבה משתתפים כל מי שיצר הרפתקני וכישרון שפי זורמים בעורקיהם. שני חומרים שכלל לא זורמים אצלי.

תגיות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ