בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

7 סיבות טובות לצאת לאכול ולשתות דווקא עכשיו

מאינג'רה ותבשילים במסעדה אתיופית טבעונית בתל אביב, דרך דגים מלוחים, בירה קרה ורגל קרושה במסעדה אוקראינית בפתח תקווה ועד קוסקוס עם ירקות ומפרום במסעדת פועלים טריפוליטאית בפרדס כץ. שבע סיבות לצאת לאכול ולשתות השבוע, הפעם - ברוח מאכלי עדות. חזון בן גוריון כמרקחה

3תגובות
רותם מימון

אתיופית טבעונית בצד הפחות זוהר של תל אביב טנאת היא פנינה אתיופית אמיתית (ובלי שמרגישים – גם טבעונית) שתמצאו בין סמטאות וארגזים בשכונות הזוהרות פחות של דרום תל אביב. בשלוש שנות קיומה כבר הספיקה המסעדה הטבעונית של יצחק (איסו) חזקיהו לבסס את מעמדה ולמשוך אליה תיירים ולקוחות מקצוות שונים, אם בזכות המטבח הקטן, הצנוע והטוב, אם בזכות ההופעות החיות שמתקיימות פה מפעם לפעם, ואם בזכות השילוב ביניהם, שזורם אפילו טוב יותר עם בירה אתיופית, מתקתקה ופירותית, מיצים טבעיים, שייקים סמיכים שמכינים במקום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו