בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בירת הקסולה והנקניקיות: המטבח של טולוז מגיע ארצה

שבוע הקולינריה הצרפתית המתחיל היום נערך זו השנה הרביעית, הפעם – בסימן העיר טוּלוּז. זה הזמן לערוך היכרות עם העיר והמטבח שלה שאחראי על התשובה הדרום צרפתית לחמין

2תגובות
קסולה
לימור לניאדו תירו

כשמדברים על מטבח צרפתי קלאסי, קל להתבלבל ולהתמקד בפריז, אבל הקרפים הם מברטאן, הגבינות מנורמנדי, מרק הבצל הוא באמת פריזאי, השוקרוט מגיע מאלזס, הביף בורגיניון מבורגונדי והטארט טאטן מעמק הלואר. הפעם, הגיעה שעתה היפה של העיר טולוז וכן, יש לה יותר מקסולה להציע.      טוּלוּז, המכונה גם "העיר הוורודה" בזכות לִבני הטרקוטה הצובעים את מבניה, נוסדה במאה השלישית לפני הספירה בדרום-מערב צרפת והיא עיר הבירה של מחוז גארון עילית ושל חבל לנגדוק-רוסיון-מידי-פירנה, החבל הגדול בשטחו בצרפת. העיר ממוקמת על גדות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו