בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יהודי טוב: ממאה שערים למסעדות הבוטיק של מנהטן

איל טוב היה פעם ישראלי חרדי. אחרי שחזר בשאלה, היה דוגמן בתל אביב ועזב בלי כסף, כיום הוא מחזיק בלואור איסט סייד במנהטן מסעדה צרפתית, פלאפלייה ובר מבוקש שלא מתבייש להגיש מרק עם קניידלך

5תגובות
מרק קניידלך בבר שפירו'ז של איל טוב
סשה גיטין

איל טוב, בן 34, נולד למשפחה חרדית במאה שערים בירושלים. "כן", הוא אומר, "עם פאות וציצית". בגיל 14 החליט לעזוב את הדת. כיום, טוב הוא הבעלים של המסעדה הצרפתית "אנטיב" בלואר איסט סייד, אחד האזורים היותר "קוליים" בניו יורק, וגם בעלים של הבר הפופולרי "שפירו'ז" ושל חנות פלאפל, שחבל להחמיץ אם אתם בסביבה. הדרך לניו יורק היתה רצופה מהמורות. "בגיל 14 הגעתי למסקנה שזהו זה, הרגשתי חנוק וחזרתי בשאלה", מספר טוב. "עברתי לתל אביב, עסקתי בדוגמנות, שיחקתי בתיאטרון תמונע, השתתפתי בפרסומות והייתי עוזר צלם של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו