בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה עושה עיתונאית אוכל בדוכן מיצים

רותי רוסו ויתרה על כתיבה על אוכל לטובת הדבר עצמו — דוכן מיצים שהיא מכינה בכבישה קרה. בשיחה היא מספרת למה בשנותיה הראשונות בעיתונות הרחיקה עצמה מהנושא האהוב עליה

45תגובות
רותי רוסו בדוכן המיצים שלה
תומר אפלבאום

רותי רוסו כבר יודעת — כשהחיים נותנים לך לימונים, סחט מהם לימונדה ועדיף בכבישה קרה. לאחר שעזבה את "מעריב" היא נאלצה לתכנן את החיים שאחרי הפסקאות הפותחות. היא חברה למעצב הגרפי של העיתון, עמיר חדד, ולשותף השלישי ירון קופל, שהיה סמנכ"ל הפיתוח הבינלאומי של סודהסטרים, יחד רעיונות וטרנדים לוהטים מסצינות קולינריות נזרקו לאוויר, ובהמשך מספרים נכתבו על מפית. בתום ריצות, תכנונים, בדיקות והקמה מאתגרת, רוסו החלה לסחוט מיצים 12 שעות ביום בדוכן "ג'וסו" שהקימה ב"שוק צפון" הממוקם ברמת החייל בתל אביב. "בתור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו