מה עושה עיתונאית אוכל בדוכן מיצים

רותי רוסו ויתרה על כתיבה על אוכל לטובת הדבר עצמו — דוכן מיצים שהיא מכינה בכבישה קרה. בשיחה היא מספרת למה בשנותיה הראשונות בעיתונות הרחיקה עצמה מהנושא האהוב עליה

דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דפנה ארד

רותי רוסו כבר יודעת — כשהחיים נותנים לך לימונים, סחט מהם לימונדה ועדיף בכבישה קרה. לאחר שעזבה את "מעריב" היא נאלצה לתכנן את החיים שאחרי הפסקאות הפותחות. היא חברה למעצב הגרפי של העיתון, עמיר חדד, ולשותף השלישי ירון קופל, שהיה סמנכ"ל הפיתוח הבינלאומי של סודהסטרים, יחד רעיונות וטרנדים לוהטים מסצינות קולינריות נזרקו לאוויר, ובהמשך מספרים נכתבו על מפית. בתום ריצות, תכנונים, בדיקות והקמה מאתגרת, רוסו החלה לסחוט מיצים 12 שעות ביום בדוכן "ג'וסו" שהקימה ב"שוק צפון" הממוקם ברמת החייל בתל אביב.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ