איך יוצרים מוסד קולינרי בפרדס חנה?

בישימון הקולינרי של פרדס חנה כרכוּר נהפכה מסעדת "תטה" מביסטרו צנוע המציע אוכל ובירה למוסד שסוגר כמעט עשור, והוא בין היחידים בסביבה. ניר פרומר, השף והבעלים, מנסה להסביר איך ולמה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ