שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

"פעם, בשביל ללמוד בישול – היית צריך קודם כל להיות מובטל", משחזר ניר פרומר, השף והבעלים של מסעדת "תטה" את תחילת דרכו הקולינרית. מכיוון שהגיע מתחום הטלוויזיה בכבלים ("ההיי-טק של שנות ה-90"), היה עליו לקחת סיכון גדול בקפיצה אל תוך עולם המסעדנות, ולהתפטר. החלום להיות שף התחיל אצלו בכלל כ"גחמה שולית לכסף קל" ואמורה היתה להתקיים בצד פרנסתו המרכזית, כמנהל פרויקטים בחברת כבלים גדולה. "כמנהגם של אנשי ההיי-טק המצליחים לפתוח בתי קפה, כך גם אנחנו רצינו, עובדי הטלוויזיה בכבלים של אז. אם מפני שזה נראה נוצץ ואם כי חשבנו שזה כסף קל", מסביר פרומר. "היום אנחנו כבר מבינים שזה לא כסף ולא קל".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ