בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך יוצרים מוסד קולינרי בפרדס חנה?

בישימון הקולינרי של פרדס חנה כרכוּר נהפכה מסעדת "תטה" מביסטרו צנוע המציע אוכל ובירה למוסד שסוגר כמעט עשור, והוא בין היחידים בסביבה. ניר פרומר, השף והבעלים, מנסה להסביר איך ולמה

12תגובות
שף ניר פרומר
שמעון אגם

"פעם, בשביל ללמוד בישול – היית צריך קודם כל להיות מובטל", משחזר ניר פרומר, השף והבעלים של מסעדת "תטה" את תחילת דרכו הקולינרית. מכיוון שהגיע מתחום הטלוויזיה בכבלים ("ההיי-טק של שנות ה-90"), היה עליו לקחת סיכון גדול בקפיצה אל תוך עולם המסעדנות, ולהתפטר. החלום להיות שף התחיל אצלו בכלל כ"גחמה שולית לכסף קל" ואמורה היתה להתקיים בצד פרנסתו המרכזית, כמנהל פרויקטים בחברת כבלים גדולה. "כמנהגם של אנשי ההיי-טק המצליחים לפתוח בתי קפה, כך גם אנחנו רצינו, עובדי הטלוויזיה בכבלים של אז. אם מפני שזה נראה נוצץ...

רוצים לקבל כל טור של רוני קשמין ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו