האם השקשוקה בדרך לכבוש את ניו יורק?

השקשוקה הפופולרית כל כך בארץ תופסת בשנים האחרונות מקום של כבוד במסעדות רבות בניו יורק, אבל נדמה שמה שהישראלים יודעים על הכנתה, גם שפים יוקרתיים עדיין לא למדו

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר
ניו יורק

אפי נעון יודע משהו על שקשוקה. נעון, אחד השפים הישראלים הוותיקים ביותר הפועלים כאן, הוא השף של "טאבון", מסעדה ים תיכונית פופולרית מאוד במערבה של מנהטן. בעבר הוא היה השף בשתי מסעדות ים תיכוניות אחרות, "בארבוניה" ו"בוסתן", וגם שם הגיש בין השאר וריאציות של השקשוקה. "השקשוקה הפכה להיות מנה פופולרית מאוד בניו יורק", הוא אומר. "מאז שהגעתי לכאן ראיתי אותה הופכת ליותר ויותר מבוקשת. לקח זמן לניו-יורקרים להתרגל למנה הזאת, אבל היום מגישים שקשוקה בהרבה מאוד מסעדות ים תיכוניות שגם הן הפכו בשנים האחרונות לפופולריות ביותר".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ