בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם השקשוקה בדרך לכבוש את ניו יורק?

השקשוקה הפופולרית כל כך בארץ תופסת בשנים האחרונות מקום של כבוד במסעדות רבות בניו יורק, אבל נדמה שמה שהישראלים יודעים על הכנתה, גם שפים יוקרתיים עדיין לא למדו

17תגובות
השקשוקה של שוקה
באדיבות שוקה

אפי נעון יודע משהו על שקשוקה. נעון, אחד השפים הישראלים הוותיקים ביותר הפועלים כאן, הוא השף של "טאבון", מסעדה ים תיכונית פופולרית מאוד במערבה של מנהטן. בעבר הוא היה השף בשתי מסעדות ים תיכוניות אחרות, "בארבוניה" ו"בוסתן", וגם שם הגיש בין השאר וריאציות של השקשוקה. "השקשוקה הפכה להיות מנה פופולרית מאוד בניו יורק", הוא אומר. "מאז שהגעתי לכאן ראיתי אותה הופכת ליותר ויותר מבוקשת. לקח זמן לניו-יורקרים להתרגל למנה הזאת, אבל היום מגישים שקשוקה בהרבה מאוד מסעדות ים תיכוניות שגם הן הפכו בשנים האחרונות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו