בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול או לא לאכול

אל תהיו כבדים

בפרק השני על מזונות תעתוע מציגה האמנית והבשלנית שירה גלזרמן חמאה וממרח כבד טבעוניים, ומסבירה למה אין שום פסול בחיקוי מזונות מהחי — להיפך

25תגובות
שירה גלזרמן. געגוע הוא געגוע
מוטי מילרוד

בשבוע שעבר התארחה כאן האמנית שירה גלזרמן עם סלט הביצים הטבעוני שהיא יוצרת ועם תובנות על הממשק בין תעתוע, טבעונות, בעלי חיים ואוכל שמתחפש. במדור שכאן, כפי שהובטח, היא תציג עוד שני מתכונים שמדמים מאכלים מן החי. אבל לפני ממרח הכבד והחמאה הטבעוניים, שאלתי אותה אם היא מכירה עוד אמנים ובשלנים שמגיעים לתוצאות ברמה טובה כל כך. יש רבים כאלה, היא ענתה, בהם מסעדה ניו־יורקית שמגישה מנות שנקראות "ברווז", "חזיר" ו"בקר" והן מחקות את המקור באופן משכנע — במרקם, במראה ואפילו בריח — עד כדי כך שהיא נרתעה מלטעום...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו