בין תוניסיה לאיטליה: מלטה היא גן עדן קולינרי ים תיכוני

מלטה שואבת אליה, מתחילת האביב ועד החגים, שפע מטיילים ותיירים מישראל. גיל ססובר יצא לסיבוב חמארות ומסעדות בנקודות הכי יפות על האי וחזר עם רשימה של המלצות

גיל ססובר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים10
גיל ססובר

מלטה היא ארכיפלג קטן של איים העולים בשיא הטבעיות מן הים, בעדינות, כהמשך הטבעי לרכסים הנמצאים מתחת לפני המים. בניגוד לשכנה הקרובה סיציליה, אין כאן שום דבר דרמטי, לא בגודל ולא באיזה הר געש פעיל. מה שיש כאן הם רכסי גיר היוצרים גבעות וביניהם ואדיות מלאי קקטוסים וחלקות חקלאיות כמעט זעירות וביניהן חומות אבן דמויות טרסות, היוצרות אווירה קסומה שכמו שאולה מהאודיסאה. אין זה פלא כי המערה של קליפסו בה הושם אודסיאוס בשבי, שוכנת בצפונה של מלטה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ