בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שמרים זה פאסה

איך לאפות לחמים ועוגות בלי להסתבך?

שני ערבובים וחצי ותנור? הרי זה משובח. כשקראתי את ספרו של ארז קומרובסקי, "אפייה מהירה: לחמים ועוגות 
ללא שמרים", הבנתי שגיליתי אוצר

6תגובות

אפייה מהירה: לחמים ועוגות 
ללא שמרים ארז קומרובסקי. צילומים: 
ארז בן שחר. הוצאת כתר, 
176 עמודים, 94 שקלים הבכור לומד הרבה מהאינטרנט, למה טבעה הטיטאניק ועל כך שיש חברה שבונה בימים אלה את הטיטאניק 2.0. הוא למד על עיירה באנגליה שיום אחד ירד בה גשם של ג'לי ירוק, ועל עיירה אחרת בדרום אמריקה שיש בה עכבישים שיגיעו לו עד הברך אם יפגוש אותם במגרש בשכונה. הוא עדיין צעיר מכדי להבין את נפלאות האינטרנט למתבגרים ומבוגרים ומסתפק בסדרות טלוויזיה שכבר אינו מוצא בערוצים שלו בטלוויזיה. אחת מהן היא "היקום...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו