שמרים זה פאסה

איך לאפות לחמים ועוגות בלי להסתבך?

שני ערבובים וחצי ותנור? הרי זה משובח. כשקראתי את ספרו של ארז קומרובסקי, "אפייה מהירה: לחמים ועוגות 
ללא שמרים", הבנתי שגיליתי אוצר

אודי אורמן
אודי אורמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים6
אודי אורמן
אודי אורמן

אפייה מהירה: לחמים ועוגות 
ללא שמרים
ארז קומרובסקי. צילומים: 
ארז בן שחר. הוצאת כתר, 
176 עמודים, 94 שקלים

הבכור לומד הרבה מהאינטרנט, למה טבעה הטיטאניק ועל כך שיש חברה שבונה בימים אלה את הטיטאניק 2.0. הוא למד על עיירה באנגליה שיום אחד ירד בה גשם של ג'לי ירוק, ועל עיירה אחרת בדרום אמריקה שיש בה עכבישים שיגיעו לו עד הברך אם יפגוש אותם במגרש בשכונה. הוא עדיין צעיר מכדי להבין את נפלאות האינטרנט למתבגרים ומבוגרים ומסתפק בסדרות טלוויזיה שכבר אינו מוצא בערוצים שלו בטלוויזיה.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ