בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה לעשות כדי שהאורז שלכם לא ירעיל אתכם

הפרסומים הקושרים אכילת אורז בסכנת רעל הארסן החזירו אותי אל מומחית הרפואה המקרוביוטית, מירה ניאזוב. הבשורה הרעה: צריך לטרוח יותר על האורז המלא שאתם אוכלים. הבשורה הטובה: זה מזון מזין ומעולה

29תגובות
ד"ר ניאזוב. עדיף במקרה זה לסמוך על חוכמת ההמונים
אילן אסייג

הפרסומים המתרבים על הקשר בין אורז לרעל הארסן מגבירים את החשש מהדגן הזה, שבמשך דורות היה שחקן ראשי בכל כך הרבה תפריטים וכל כך הרבה מסורות אוכל. האם אכילת אורז אכן מסוכנת כפי שמזהירים מחקרים רבים — או שהיא דווקא מומלצת, כמו שמצביעים מחקרים אחרים. חזרתי עם השאלות האלה אל ד"ר מירה ניאזוב, מבכירי המטפלים בתזונה בישראל. שיטת הריפוי שלה מבוססת על מקרוביוטיקה, שממליצה על דגנים בכלל והאורז הוא אחד היהלומים שבכתר. ניאזוב המליצה בפני למקם את החשש מפני הארסן במקום הראוי לו — בשום אופן לא במקום הראשון —...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו