בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלוש סיבות טעימות במיוחד לנסוע להוד השרון

לרגל פתיחתה של מימי, פטיסרי ובולנז'רי חדש בהשראה אירופאית, שנפתחה בהוד השרון, אספנו שלוש המלצות מקומיות שיוציאו מהבית גם תל אביבים

7תגובות
מימי
דובב לוינסון

כבר מזמן טענו שהוד השרון הולכת ומסתמנת כבירה הקולינרית של השרון. יש בה לא מעט מקומות שמושכים אליהם רבים מבחוץ, דהיינו לא רק כאלה שהם תושבי הוד השרון והסביבה - ע"ע מסעדת שגב גארדן של שגב משה, או מסעדת נונו שהפכה תוך פרק זמן קצר לאחת המסעדות האיטלקיות הטובות בארץ. לרגל פתיחתה של מימי, בייקרי חדש בהשראה אירופאית, שנפתחה בעיר, אספנו שלוש המלצות מקומיות ששוות יציאה מהבית גם מתל אביבים. מתחילים בקינוח: מימי אחותה הקטנה של מסעדת נונו, האיטלקייה המצליחה, מאיימת להעפיל אפילו על הצלחת אחותה. שעות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו