ספר אוכל שכולו שיר געגועים ליוון

ספר האוכל 'גרקו – מטבח יווני' שהוציא השבוע המסעדן צביקי עשת, הוא אחד מספרי האוכל שובי הלב, שנכתבו בעברית בעת האחרונה ומעבר למתכונים ולהיכרות עם האוכל היווני, זהו ספר התרפקות על אהובה רחוקה-קרובה

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

צביקי עשת הוא מהמסעדנים הוותיקים בתל אביב ונדמה שהצליח לפצח את הקוד שאומר כיצד יש להעיר את הלילות המנומנמים של אזורי חן.  מאז הביסטרו הראשון שהקים באזור - גרינברג, הספיק לפתוח גם גלידרייה ופיצרייה, והוא גם בעליה של המסעדה היוונית "גרקו" שצברה לה קהל אוהדים המגיע אליה במיוחד. ספר האוכל 'גרקו – מטבח יווני' שהוציא השבוע בהוצאה עצמית, הוא אחד מספרי האוכל שובי הלב, שנכתבו בעברית בעת האחרונה. זהו שיר אהבה ליוון, שכולו געגועים והתרפקות על אהובתו שהשאיר מאחור, על אף שהוא פוקד את יוון כמה וכמה פעמים בשנה וביקר בה לפחות עשרות פעמים בשנים האחרונות. הספר, אגב, גורם גם למי שכף רגלו מעולם לא דרכה ביוון להתאהב בה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ