בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ספר אוכל שכולו שיר געגועים ליוון

ספר האוכל 'גרקו – מטבח יווני' שהוציא השבוע המסעדן צביקי עשת, הוא אחד מספרי האוכל שובי הלב, שנכתבו בעברית בעת האחרונה ומעבר למתכונים ולהיכרות עם האוכל היווני, זהו ספר התרפקות על אהובה רחוקה-קרובה

10תגובות
מתוך הספר גרקו - מטבח יווני
צביקי עשת

צביקי עשת הוא מהמסעדנים הוותיקים בתל אביב ונדמה שהצליח לפצח את הקוד שאומר כיצד יש להעיר את הלילות המנומנמים של אזורי חן.  מאז הביסטרו הראשון שהקים באזור - גרינברג, הספיק לפתוח גם גלידרייה ופיצרייה, והוא גם בעליה של המסעדה היוונית "גרקו" שצברה לה קהל אוהדים המגיע אליה במיוחד. ספר האוכל 'גרקו – מטבח יווני' שהוציא השבוע בהוצאה עצמית, הוא אחד מספרי האוכל שובי הלב, שנכתבו בעברית בעת האחרונה. זהו שיר אהבה ליוון, שכולו געגועים והתרפקות על אהובתו שהשאיר מאחור, על אף שהוא פוקד את יוון כמה וכמה פעמים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו