שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

צביקי עשת הוא מהמסעדנים הוותיקים בתל אביב ונדמה שהצליח לפצח את הקוד שאומר כיצד יש להעיר את הלילות המנומנמים של אזורי חן.  מאז הביסטרו הראשון שהקים באזור - גרינברג, הספיק לפתוח גם גלידרייה ופיצרייה, והוא גם בעליה של המסעדה היוונית "גרקו" שצברה לה קהל אוהדים המגיע אליה במיוחד. ספר האוכל 'גרקו – מטבח יווני' שהוציא השבוע בהוצאה עצמית, הוא אחד מספרי האוכל שובי הלב, שנכתבו בעברית בעת האחרונה. זהו שיר אהבה ליוון, שכולו געגועים והתרפקות על אהובתו שהשאיר מאחור, על אף שהוא פוקד את יוון כמה וכמה פעמים בשנה וביקר בה לפחות עשרות פעמים בשנים האחרונות. הספר, אגב, גורם גם למי שכף רגלו מעולם לא דרכה ביוון להתאהב בה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ