בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חג החירות של בעלי החיים: חגיגת הפסח לפי ננה שרייר

למה דווקא את חג הפסח יש לחגוג ללא בשר? איך חוגגים הגרוזינים? וגם הצעה לארוחת חג גרוזינית וטבעונית מלאה, מהמנות הראשונות ועד האחרונות

29תגובות
ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה
דודו בכר

כשננה שרייר (הידועה יותר כננוצ'קה) הייתה רק ילדה קטנה, היא ראתה איך מולקים לתרנגולת את הראש והיא ממשיכה לפרכס ולקרקר, רגליה בועטות דקות ארוכות אחרי השחיטה. כבר אז גמרה שרייר בליבה לא לחגוג באכילת בשר והיא הפכה לצמחונית. היום, שנים מאוחר יותר, כשהיא כבר טבעונית שלמה ואחרי דרך ארוכה (שכללה גם בשר), היא מבקשת להעביר את בשורת החג הטבעוני, לאורחים שיחגגו במסעדתה אבל גם (ואולי בעיקר) לאלה שיחגגו בביתם. למעשה, היא מקווה לעשות מעין מתיחת פנים תפיסתית שלמה לחג הפסח, בה החג המוכר גם כ"חג החירות" יהיה חף...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו