בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קנו לעצמכם מתנה לחג

ספרי האוכל והאלכוהול החדשים והמומלצים

בין המדריך לאפייה מהירה למדריך היינות הישראלים, בין ספר בישול יווני לספרה ה-17 של רות סירקיס ובין ספר המתכונים של לייזה פאנלים למטבח האישי של רותם ליברזון. ליבי שפרלינג ורותם מימון עושים סדר בין מבול הספרים החדשים שיצאו רגע לפני החג ויעזרו לכם לבחור איזה ספר לקנות

תגובות
לחם רבוע שעליו עיגולי בצל סגול מונח על מגש לבן המונח על מפה סגולה
ארז בן שחר, מתוך הספר

כמו בעולם המוזיקה, כך גם בתחום ספרי האוכל (שאפשר לקרוא להם גם ספרי מתנה) – חודשיים לפני פסח מתחיל הטפטוף ורגע לפני החג מדובר במבול של ספרי אוכל ויין. רגע לפני שאתם שוברים קופת חסכון בשביל לקנות איזה עציץ או יין, הרשו לנו לעשות סדר בין שלל ספרי האוכל, הבישול והיין (ויש אפילו ספר אלקטרוני) כדי שתדעו כיצד להתאים את ספרי הבישול למארחים השונים. אפייה מהירה של ארז קומרובסקי בקצרה: במילה אחת – מהפכה. ובקצת יותר – המדריך השלם איך להפסיק לפחד ולהתחיל לאפות עוגות ולחמים בלי שמרים, ולמה מהפכה? כי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו