בערבה רוצים להיות טוסקנה של ישראל

עם שפע של חומרי גלם משובחים ובשלנים ביתיים טובים, החליטו אנשי הערבה להפוך אותה למחוז קולינרי בולט ואת הדרך לאילת לקצת יותר טעימה ופחות משעממת. אז איך גורמים לקהל בכל זאת לעצור לאכול כשאין אף מסעדה בולטת בשטח?

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
ליבי שפרלינג

ערב אחד, לפני מספר חודשים בילתה גלי כהן, מנהלת הפיתוח העסקי והתיירות בערבה התיכונה, בכנרת עם בני משפחתה. על שפת המים היא פגשה זוג תל אביבי צעיר והשיחה התגלגלה אודות אוכל טוב, החיים עצמם ומה שביניהם. כחובבת מזון ומשקה, היא התלהבה לשמוע מהם על EatWith מיזם אוכל שיתופי שלא הכירה עד אז (במסגרתו אנשים מארחים בחלל ביתם תיירים ומקומיים לארוחות מובנות מראש בתשלום לפי נושא מסוים – ל.ש.). אותו הערב, המיזם והזוג הצעיר, הדהדו בראשה זמן רב אחרי שהחופשה הסתיימה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ