בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בערבה רוצים להיות טוסקנה של ישראל

עם שפע של חומרי גלם משובחים ובשלנים ביתיים טובים, החליטו אנשי הערבה להפוך אותה למחוז קולינרי בולט ואת הדרך לאילת לקצת יותר טעימה ופחות משעממת. אז איך גורמים לקהל בכל זאת לעצור לאכול כשאין אף מסעדה בולטת בשטח?

3תגובות
תותים הידרופונים בערבה
בני בן ישראל

ערב אחד, לפני מספר חודשים בילתה גלי כהן, מנהלת הפיתוח העסקי והתיירות בערבה התיכונה, בכנרת עם בני משפחתה. על שפת המים היא פגשה זוג תל אביבי צעיר והשיחה התגלגלה אודות אוכל טוב, החיים עצמם ומה שביניהם. כחובבת מזון ומשקה, היא התלהבה לשמוע מהם על EatWith מיזם אוכל שיתופי שלא הכירה עד אז (במסגרתו אנשים מארחים בחלל ביתם תיירים ומקומיים לארוחות מובנות מראש בתשלום לפי נושא מסוים – ל.ש.). אותו הערב, המיזם והזוג הצעיר, הדהדו בראשה זמן רב אחרי שהחופשה הסתיימה. חלפו כמה שבועות ובישיבת צוות היגוי בנושא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו