בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רוטב עגבניות לפסטה גאוני בפשטותו

הפסטה של השפית האיטלקית מרצ'לה חזן פשוטה וממלכתית. הכי ביתית שיש ומפוארת, בו זמנית. הסוד שלה טמון ברוטב עגבניות גאוני בפשטותו שאינו דומה בכלום לזה הקלאסי

47תגובות
רוטב מרצ'לה
תומר אפלבאום

אוי מרצ׳לה מרצ׳לה. כמה שאנחנו אוהבים אותך מרצ׳לה. פשוטה וממלכתית. הכי ביתית שיש ומפוארת. ומה יותר ביתי מ׳פסטה עם רוטב עגבניות׳? מצד שני, רוטב העגבניות של מרצ׳לה חזן הוא לא בדיוק רוטב עגבניות קלאסי. אבל קודם כל צריך לספר מי הייתה מרצ׳לה חזן. מרצ׳לה חזן (1924-2013) הייתה בשלנית איטלקייה שפרסמה ספרים רבים באנגלית ולימדה את האמריקאים אוכל איטלקי מהו. מספרים עליה שהייתה אישה קשה, שהעבירה את רוב חייה הבוגרים בארה״ב, על אף שלא באמת שלטה בשפה, בוודאי שלא ידעה לכתוב או לקרוא באנגלית. השף מריו באטלי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו