בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים כשרים, לא מה שחשבתם

אפרת ליבפרוינד, כוהנת המטבח של העולם הדתי, מגישה בספרה מתכונים כשרים לסעודת שבת, המנסים להתחשב בצורכי הפלטה ובעומס ההכנות

2תגובות

מגישה שבת: מתכונים מושלמים לשולחן שבת אפרת ליבפרוינד. צילומים: אנטולי מיכאלו. הוצאת דני ספרים, 
143 עמודים, 88 שקלים לכל משפחה יש סוד קולינרי אפל. מין מעדן כזה שבני המשפחה לא מעבירים שום ארוחה חגיגית בלעדיו אך מסתירים אותו כשבאים אורחים שלא עברו הכנה מראש. לרוב זה משהו שהגיע מארץ רחוקה ומאחוריו סיפור על עוני בגטו או פאר בארמון הסולטן. לפעמים זה נראה טוב ולפעמים בלתי נסבל, אך אי אפשר להתווכח עם העובדה שהמאכל הזה מחזיק את המשפחה יחד. אני לא מדבר על ראש של קוף או צלעות כלב, חלילה. אבל אני כן...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו