קו אדוני: טרנד Farm To Table מגיע למזללה

שינויי תפריטים במסעדות מתרחשים חדשות לבקרים, אך דווקא במקרה הנוכחי מדגים השף מאיר אדוני איך מנצלים את טרנד Farm To Table לאוורור הקונספט של מסעדת "המזללה" ואיך הופכים אותה גם למשתלמת יותר

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

ב'מזללה', המסעדה היותר המשוחררת של מאיר אדוני, עברו לא מזמן לתפריט אביב שמציע פרשנות רעננה לקלאסיקות מוכרות ועושה שימוש בחומרי גלם מקוריים. שינויי תפריטים במסעדות מתרחשים חדשות לבקרים, אך דווקא במקרה הנוכחי מדגים השף אדוני איך מנצלים את טרנד Farm To Table לתהליך עבודה שבא לידי ביטוי בתפריט. פגשנו את השף בפועל של המסעדה, אסף שטרן, שסיפר על התהליך הארוך שקדם להרכבתו של התפריט החדש, על הטרנד ועל השינויים שהופכים את המסעדה למשתלמת יותר ומגלה על הדרך מה זה אומר בדיוק להיות שף תפעולי תחת שף כמו אדוני.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ