בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קו אדוני: טרנד Farm To Table מגיע למזללה

שינויי תפריטים במסעדות מתרחשים חדשות לבקרים, אך דווקא במקרה הנוכחי מדגים השף מאיר אדוני איך מנצלים את טרנד Farm To Table לאוורור הקונספט של מסעדת "המזללה" ואיך הופכים אותה גם למשתלמת יותר

4תגובות
סלט פירות ים איטלקי במזללה
אנטולי מיכאלו

ב'מזללה', המסעדה היותר המשוחררת של מאיר אדוני, עברו לא מזמן לתפריט אביב שמציע פרשנות רעננה לקלאסיקות מוכרות ועושה שימוש בחומרי גלם מקוריים. שינויי תפריטים במסעדות מתרחשים חדשות לבקרים, אך דווקא במקרה הנוכחי מדגים השף אדוני איך מנצלים את טרנד Farm To Table לתהליך עבודה שבא לידי ביטוי בתפריט. פגשנו את השף בפועל של המסעדה, אסף שטרן, שסיפר על התהליך הארוך שקדם להרכבתו של התפריט החדש, על הטרנד ועל השינויים שהופכים את המסעדה למשתלמת יותר ומגלה על הדרך מה זה אומר בדיוק להיות שף תפעולי תחת שף כמו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו