כשערבי ויהודי פותחים מסעדה בגרמניה

נשמע כמו קלישאה ניאו-קלאסית של דו קיום ואחווה אבל לא, זו המציאות החדשה שיצרו ג'ליל דביט ועוז בן-דוד דרך מסעדה צמחונית-טבעונית בברלין שחלק מתבלבלים ומכנים בטעות "חומוסייה"

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ