בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמש מנות החזיר הטובות בתל אביב

על חלה של שבת או במילוי גבינת מנצ'גו נוטפת, מטוגן עם פלפלים שחורים או פשוט כסטייק לבן בפיתה: חמש מנות חזיריות במיוחד שלא מפחדות ממה יגידו

25תגובות
צלע חזיר עם בייקון ומנצ'נגו ב"הוטל מונטיפיורי"
שירן כרמל

הוטל מונטיפיורי -  אחת ממנות הדגל האהובות פה היא שחיתות שכוללת צלע חזיר צלויה עמוקות, במילוי גבינת מנצ'גו מבעבעת. כל זה נעטף ברצועות בייקון פריכות ומוגש על אגסים חמים שבושלו ביין. תענוג. החלוצים 3 –  בביסטרו הקטן והצנוע הזה מוגשות מנות יצירתיות מחומרי גלם מקומיים, לצד יינות מסקרנים בכוסות. אל תפספסו חלה קטנה במילוי פולקע חזיר ובייקון, מבושמת תבלינים ושוחה בשלולית אושר קטנה של ציר עוף ויין לבן עם עם עוד כמה סודות שמורים. לונג סנג – בסינית המשפחתית מרחוב אלנבי יש תפריט שחור שמיועד לסועדים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו