ליבי שפרלינג

הוטל מונטיפיורי -  אחת ממנות הדגל האהובות פה היא שחיתות שכוללת צלע חזיר צלויה עמוקות, במילוי גבינת מנצ'גו מבעבעת. כל זה נעטף ברצועות בייקון פריכות ומוגש על אגסים חמים שבושלו ביין. תענוג.

החלוצים 3 –  בביסטרו הקטן והצנוע הזה מוגשות מנות יצירתיות מחומרי גלם מקומיים, לצד יינות מסקרנים בכוסות. אל תפספסו חלה קטנה במילוי פולקע חזיר ובייקון, מבושמת תבלינים ושוחה בשלולית אושר קטנה של ציר עוף ויין לבן עם עם עוד כמה סודות שמורים.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ