שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

בין ירושלים לבית שמש: שבע תחנות קולינריות טעימות

מסדנה לגיבון גבינות עיזים במושב טל שחר, דרך טעימות יין ביקב "סוסון ים" בבר גיורא, ביקור במבשלת בירה, אירוח לבנטיני בעין-רפא, תרגול יוגה ואוכל הודי במטע, אוכל מרוקאי ביתי בצור הדסה ולקינוח – המון בורקסים ב"בורקס אמא": שבע סיבות לצאת מהבית

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

פסטיבל האוכל הכפרי של מטה יהודה, הפך בשקט לאחד הגדול מפסטיבלי האוכל המקומיים המעניינים, הפותחים צוהר לבתי אוכל קטנים ובשלנים ביתיים שלרוב אינם עולים לכותרות זו השנה ה-16. בשני סופי השבוע הקרובים יפתחו את שעריהם היקבים, בתי בד, מבשלות הבירה, המחלבות, המסעדות ובתי בשלנים מקומיים ויספרו את סיפורם. הנה, על רגל אחת, שבעה מהם ששווים יציאה מהבית בדיוק בזמן הזה של השנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ