בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בין ירושלים לבית שמש: שבע תחנות קולינריות טעימות

מסדנה לגיבון גבינות עיזים במושב טל שחר, דרך טעימות יין ביקב "סוסון ים" בבר גיורא, ביקור במבשלת בירה, אירוח לבנטיני בעין-רפא, תרגול יוגה ואוכל הודי במטע, אוכל מרוקאי ביתי בצור הדסה ולקינוח – המון בורקסים ב"בורקס אמא": שבע סיבות לצאת מהבית

7תגובות
בורקס אמא
ליאור אבולעפיה

פסטיבל האוכל הכפרי של מטה יהודה, הפך בשקט לאחד הגדול מפסטיבלי האוכל המקומיים המעניינים, הפותחים צוהר לבתי אוכל קטנים ובשלנים ביתיים שלרוב אינם עולים לכותרות זו השנה ה-16. בשני סופי השבוע הקרובים יפתחו את שעריהם היקבים, בתי בד, מבשלות הבירה, המחלבות, המסעדות ובתי בשלנים מקומיים ויספרו את סיפורם. הנה, על רגל אחת, שבעה מהם ששווים יציאה מהבית בדיוק בזמן הזה של השנה. גבינות עיזים וסדנת גיבוּן, עיזה פזיזה בין כרמים לשדות ולמרגלות הרי ירושלים, בפסטורליה החקלאית של מושב טל שחר, שוכנת "עיזה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו