רוני קשמין
רוני קשמין

פסטיבל האוכל הכפרי של מטה יהודה, הפך בשקט לאחד הגדול מפסטיבלי האוכל המקומיים המעניינים, הפותחים צוהר לבתי אוכל קטנים ובשלנים ביתיים שלרוב אינם עולים לכותרות זו השנה ה-16. בשני סופי השבוע הקרובים יפתחו את שעריהם היקבים, בתי בד, מבשלות הבירה, המחלבות, המסעדות ובתי בשלנים מקומיים ויספרו את סיפורם. הנה, על רגל אחת, שבעה מהם ששווים יציאה מהבית בדיוק בזמן הזה של השנה.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ