בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טוב שמן טוב, אבל איזה שמן זית מתאים לאיזה אוכל?

כמו ביין, גבינות וקפה גם עולם שמן הזית עבר מהפך וכדי להוציא ממנו את המיטב רצוי לדעת להתאים אותו לאוכל הנכון. בפעם הבאה שתאכלו חומוס, סלט ירקות ואפילו בשר על האש, השף נדב מלין, מנהל Slow food ירושלים, מציע להתאים להם שמן זית נכון

11תגובות
שמן זית
דרימסטיים

ישראל היא אחת מהמדינות המובילות בעולם בייצור שמן זית איכותי תודות להקפדה על כל תהליכי הייצור, משלב הגידול דרך המסיק ועד להפקת השמן בבית הבד. אחר כך, ברשתות השיווק מוצאים שמני זית המשווקים בדרך כלל כבלנד של זנים או כשמן זית מזן בודד. בזמן  שמדינות אחרות בעולם מתהדרות בשמן זית נחות משלנו, ישנו ידע מהותי כיצד נהוג לשלב את הזן בבישול המקומי, בישראל המצב הוא הפוך: יש לנו שמני זית מעולים, אבל בסופו של דבר נבשל עם שמן הזית שנמצא במבצע בסופר או שנשאר לנו במזווה. מעטים הם אלה שקונים שמן זית מיוחד על מנת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו