טוב שמן טוב, אבל איזה שמן זית מתאים לאיזה אוכל?

כמו ביין, גבינות וקפה גם עולם שמן הזית עבר מהפך וכדי להוציא ממנו את המיטב רצוי לדעת להתאים אותו לאוכל הנכון. בפעם הבאה שתאכלו חומוס, סלט ירקות ואפילו בשר על האש, השף נדב מלין, מנהל Slow food ירושלים, מציע להתאים להם שמן זית נכון

נדב מלין, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נדב מלין, שף אורח

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ