שולף פלאפל מהכובע: סוד הקסם של הקוסם

כבר 15 שנים שהפלאפל, השווארמה והסביח של "הקוסם" מעמיד בתור את התל אביבים. ליבי שפרלינג פגשה את השף והבעלים ,אריק רוזנטל, לשיחה על אוכל רחוב, פלאפל ב-5 שקלים ולמה אין סיכוי לראות אותו הופך לרשת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים100

פעמים אינספור חלפתי על פני פינת הרחובות השוקקת בה ממוקם "הקוסם" ומעולם לא עלה על דעתי לעצור. התורים הארוכים הרתיעו אותי ותמיד נראה לי משונה שאנשים עומדים בתור לפלאפל. גם לעמוד בשמש הקופחת ולחכות למנת שווארמה מעולה ככל שתהיה, זה לא בשבילי. אלא שכמו גילויים מפתיעים אחרים, גם על הגילוי הזה היו אמונים חברי, פודי'ס מקצועיים אשר נשבעו באיכויות המקום, וסחבו אותי לשם. הם קבעו להיפגש שם ואני הצטרפתי, למרות שהפינה ההומה, בה ישיבה חיצונית טובלת בפיח עירוני ועשן אגזוזים, נשמעה כמו מקום מפוקפק למדי.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ