לאכול איתם: שפים בוחרים את ספרי האוכל האהובים עליהם

מעבר למתכונים, ספרי אוכל ובישול עשויים לעורר גם השראה. לכבוד שבוע הספר, שפים ואנשי אוכל בוחרים את הספרים החדשים והישנים האהובים עליהם ביותר

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

יש מי שבוחר ספרי אוכל לפי התצלומים, אחרים על פי מידת הפירוט של המתכונים ונגישותם. חלק דווקא מחפש ללמוד ולהעמיק בקורות המטבח. בכל שנה מתמלאים המדפים בשפע של ספרי אוכל ובישול, הנושקים לכל קשת האפשרויות - ממתכונים ועד חקר מטבחים והפיזיקה של חומרי הגלם, מספרי צילום ועד ספרי היסטוריה.

אבל איך בוחרים? פנינו לאנשי אוכל ושפים על מנת לשמוע מהם על הספר שמעורר בהם השראה, ספר שהשפיע עליהם או שלימד אותם. אלו היו התשובות:

רותם מימון

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ