בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול איתם: שפים בוחרים את ספרי האוכל האהובים עליהם

מעבר למתכונים, ספרי אוכל ובישול עשויים לעורר גם השראה. לכבוד שבוע הספר, שפים ואנשי אוכל בוחרים את הספרים החדשים והישנים האהובים עליהם ביותר

3תגובות
ספר האפייה המהירה של ארז קומרובסקי
ארז בן-שחר

יש מי שבוחר ספרי אוכל לפי התצלומים, אחרים על פי מידת הפירוט של המתכונים ונגישותם. חלק דווקא מחפש ללמוד ולהעמיק בקורות המטבח. בכל שנה מתמלאים המדפים בשפע של ספרי אוכל ובישול, הנושקים לכל קשת האפשרויות - ממתכונים ועד חקר מטבחים והפיזיקה של חומרי הגלם, מספרי צילום ועד ספרי היסטוריה. אבל איך בוחרים? פנינו לאנשי אוכל ושפים על מנת לשמוע מהם על הספר שמעורר בהם השראה, ספר שהשפיע עליהם או שלימד אותם. אלו היו התשובות: רן שמואלי שף מסעדת קלארו בוחר בחנה שאולוב אני בוחר להמליץ על ספר ישן נושן שיצא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו